Zvonimir Šarlija prešao u CSKA Moskvu

Foto: CSKA Moskva
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

CSKA Moskva će iduće sezone imati tri hrvatska igrača u kadru. Nakon Kristijana Bistrovića i otkupa ugovora Nikole Vlašića na plaćenu posudbu s pravom otkupa u moskovski klub je stigao dosadašnji član Slaven Belupa Zvonimir Šarlija.

22-godišnji stoper koji se već priključio pripremama nove momčadi u Austriji je prošao omladinsku školu Farmaceuta te je u prošloj sezoni upisao 33 nastupa. Prethodno je boravio na posudbama u Koprivnici i Solinu.

Nakon potpisa ugovora za službene stranice Slaven Belupa je rekao:

Prije svega, zahvalio bih se svima u klubu, pogotovo direktoru Šimunoviću i treneru Sertiću koji su mi omogućili da budem kapetan svog kluba. Odlazak u klub ove veličine i klub takvog značaja, ne samo u Rusiji, već i u Europi je ogroman korak naprijed za mene u karijeri. Znam da me čeka velika konkurencija, ali vjerujem u sebe i svoje mogućnosti i nadam se da ću opravdati povjerenje ljudi u CSKA. Znam da su Bistrović i Vlašić tamo i sigurno će mi to pomoći u prilagodbi. Želio bih svojim dosadašnjima suigračima, bez kojih sve ovo ne bi bilo moguće, zaželjeti svu sreću u ovom prvenstvu. Ako im se vrati barem 50% od onoga što nije otišlo na našu stranu prošle sezone ostvarit će odličan rezultat. Peto mjesto bio bi veliki uspjeh za Slaven Belupo jer klub zaslužuje Europu.

Direktor Zvonimir Šimunović je dodao:

Čestitam Zvonimiru na odlasku u tako velik klub. Zaslužio je to svojim igrama i pristupom na svakom treningu. Radi se o plaćenoj posudbi s otkupom, a cjelokupni transfer trebao bi biti jedan od najvećih koje smo ostvarili do sada. Klub je još jednom napravio veliku reklamu, kako za sebe, tako i za našu Koprivnicu. Nadam se da će Zvonimirov put biti primjer našim mladim igračima da se uz svakodnevni rad, trud i odricanje mogu postići velike stvari


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter