Zvonimir Boban dobio otkaz u Milanu

Foto: FIFA
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zvonimir Boban više nije glavni nogometni direktor Milana. Klub je potvrdio da je nakon devet mjeseci raskinuo ugovor s bivšim kapetanom Vatrenih, a razlog je intervju za Gazzette dello Sport u kojem je javno kritizirao predsjednika Ivan Gazidisa zbog pregovara s Ralfom Rangnickom koji bi u budućnosti trebao preuzeti struku Milana.

Gazidis je ovom prilikom izjavio: “Zahvaljujemo Zvonimiru na njegovom angažmanu u proteklih devet mjeseci i želimo mu sve najbolje u budućnosti. Moramo sad našu pozornost usredotočiti na nogomet i važne utakmice koje nas očekuju. Trener Stefano Pioli i njegov tim rade odličan posao poboljšavajući našu momčad iz tjedna u tjedan i imat će našu podršku da nastave svoj rad, u ovom teškom razdoblju za našu zemlju.”

Boban se u AC Milan vratio iz FIFA-e gdje je tri godine radio kao generalni tajnik te savjetnik predsjednika Giannija Infantina.

Milan se nakon teškog početka sezone trenutno nalazi na sedmom mjestu ljestvice Serie A s 36 osvojenih bodova te se bori za mjesto koje iduće sezone vodi u kvalifikacije za Europsku ligu.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter