Zvijezde Borussije Dortmund kažnjene zbog kućne posjete frizera

Foto: Pixabay
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Njemačka nogometna liga (DFL) kaznila je nogometaše Borussije Dortmund Jadona Sancha i Manuela Akanjija zbog kućnog posjeta frizera čime su prekršili opće standarde higijene i zaštite od infekcije koja je ustanovila tamošnja radna skupina vezano za nastavak nogometne sezone uslijed pandemije koronavirusa. Dokaze za kršenja pravila su pronašli putem njihovih objava na društvenim mrežama.

– “Nema sumnje da profesionalni nogometaši također imaju pravo na šišanje. Međutim, ono se trenutno mora učiniti u skladu s medicinsko-organizacijskim konceptom. U posebnim slučajevima, klub je također pružio odgovarajuću uslugu svojim igračima.” – objavili su iz DFL-a.

Liga nije objavila koju kazni je izrekla nogometašima, ali je pojasnila da se ona odnosi samo na igrače, a ne i za klubove jer za njih nije utvrđeno da su počinili pogreške. Sancho i Akanji imaju pravo na ovu kaznu podnijeti žalbu u roku od pet dana.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email