Zoranu Mamiću otkaz u Al Hilalu

Foto: Al Ain
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zoran Mamić više nije trener Al Hilala. Uprava kluba ga je odlučila smijeniti nakon 0:5 poraza od Al Taawouna u polufinalu Kupa kralja. Umjesto njega na klupu će sjesti dosadašnji trener Al Faisalya, brazilski stručnjak, Pericles Chamusca.

Mamić je klupi Al Hilala preuzeo koncem siječanj ove godine potpisavši ugovor na godinu i pol dana. Prethodno je bio trener Al Aina iz Ujedinjenih Arapskih Emirata s kojim je osvojio naslov prvaka te je igrao finale Svjetskog klupskog prvenstva gdje je poražen od Real Madrida.

Još je bio trener Al Nassra te Dinama. Upravo je Al Nassr trenutno vodeća momčad lige s bodom prednosti ispred Al Hilala koji ima i utakmicu manje.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email