Zlatko Dalić objavio popis od 32 igrača za Svjetsko prvenstvo u Rusiji

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić objavio je popis od 32 igrača na koje računa za Svjetsko prvenstvo u Rusiji. Popis će se skraćivati do konačne liste od 23 igrača koja mora biti objavljena najkasnije 4. lipnja.

Hrvatska će prvi dio priprema obaviti u Rovinju, a prvo okupljanje je predviđeno za 26. svibnja u Zagrebu.

Podsjećamo Vatreni će u grupi odmjeriti snage s Nigerijom, Argentinom i Islandom dok će u pripremama igrati s Brazilom 3. lipnja na Anfieldu te Senegalom 8. lipnja u Osijeku.

Na popisu se nalaze sljedeći igrači:

Izvor: HNS

Izbornik je na konferenciji za novinare izjavio:

“Na ovom popisu su uglavnom igrači na koje smo i do sada računali, koji su iznijeli teret kvalifikacija i odveli Hrvatsku u Rusiju. Tu je i nekoliko novih imena, Sosa i Letica koji još nisu bili u kadru A reprezentacije, a tu su svakako blizu i igrači poput Brekala, Vlašića, Livaje, Benkovića ili Halilovića – to im je potvrda da vjerujemo u njihov talent i da prepoznajemo njihov rad, i da su zasigurno budućnost naše reprezentacije uz već od prije uključene mlađe igrače. Priželjkujem da svi ostanu zdravi kroz predstojeće posljednje klupske utakmice i da spremni dođu na pripreme. Znam da se svi igrači iznimno vesele okupljanju i velikom izazovu koji je pred nama. Svjesni smo da će Hrvatska disati s nama i učinit ćemo sve da opravdamo ljubav, povjerenje i očekivanja naših navijača”

Dalić je kompletirao svoj stožer za Svjetsko prvenstvo priključivši kondicijskog trenera Luku Milanovića.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter