Žestoka kazna za rasizam, Ibraimi opet u kadru

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Trener ljubljanske Olimpije Marko Nikolić zbog rasističkog incidenta kažnjen je sa sedam utakmica zabrane vođenja kluba s klupe, a vodstvo Maribora ukinulo je suspenziju Agimu Ibraimiju.

Jučer je Srbin na klupi Olimpije Marko Nikolić saznao za kaznu zbog “nespretne” reakcije prema svom napadaču Blessingu Elekeju, koga je u posljednjim minutama utakmice protiv Zavrča (1:1) nazvao “idiote crno”. Disciplinski sudac Nogometnog saveza Slovenije Roman Rogelj nakon pregleda televizijske snimke, na kojoj se jasno vidi (i čuje) incident, kaznio je Nikolića sa sedam utakmica zabrane vođenja kluba te novčanim iznosom u visini 1.500 eura, tako da se postavlja pitanje, tko će voditi Zmajčeke do kraja sezone?

Strasti se polako smiruju u Mariboru, gdje se sportski direktor Zlatko Zahović u utorak na konferenciji za medije ispričao zbog svoje “grozne reakcije” u sukobu s Agimom Ibraimijem, a jučer je vodstvo kluba makedonskom reprezentativcu ukinulo suspenziju.

>>Skandal i među Zmajčekima: Trener rasistički vrijeđao igrača
>>Neviđeni skandal u Mariboru: Zahović brutalno izvrijeđao Ibraimija
>>”Kaotični” Maribor stigao do minus dva


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter