Zebecu derbi Osijeka i Rijeke (VIDEO)

Mario Zebec
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr (arhiva)
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Određene su službene osobe za 21. kolo MAXtv Prve lige. Kao što je poznato novi povjerenik za suđenje je Ante Kulušić, a suci se od ovoga kola prema najavama određuju poludirigirano. Povjerenik odluči koji sve suci konkuriraju za određenu utakmicu, a potom ždrijeb određuje konačni izbor.

Derbi kola između Osijeka i Rijeke tako je pripao Mariju Zebecu iz Cestice. Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca će voditi susret Dinama i Slaven Belupa, a Istri 1961 i Lokomotivi sudit će Duje Strukan iz Splita. Gradski susret RNK Splita i Hajduka pripao je Igoru Pajaču iz Sv. Ivana Zeline, a na utakmici Cibalije i Inter-Zaprešića pravdu će dijeliti Igor Križarić iz Čakovca. Dodajmo da će suci u proljetnom dijelu prvenstva imati mogućnost korištenja spreja kojom se označuje mjesto prekršaja te udaljenost živog zida.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email