Zdravko Mamić pravomoćno oslobođen optužbe za prijetnje smrću

Foto: GNK Dinamo
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Prema pisanju Telegrama Zdravko Mamić je na Županijskom sudu u Zadru pravomoćno oslobođen optužbe za prijetnju smrću menadžeru Davoru Ćurkoviću.

Drugostupanjsko tijelo je tako potvrdilo presudu Općinskog kaznenog suda u Zagrebu. Ćurković je bio agent bivšeg Dinamovog nogometaša Roberta Murića, a prijetnje su prijavljene u prosincu 2013. godine nakon što je igrač najavio odlazak iz Maksimira, koji je kasnije i nakon uključenja FIFA-e i realizirao prešavši u Ajax.

>> FIFA poništila odluku HNS-a: Murić može potpisati za Ajax

Mamića se teretilo da je prilikom razgovora o statusu Roberta Murića koji je vodio s Ćurkovićem, a kojem su prisustvovali i Robertov otac Branko te Željko Pakasin, izjavio: “Ne smij mi se u lice jer ću ti golim rukama izvaditi grkljan”, te je poručio da će “ih ubiti i odslužiti”.

Međutim, nakon podizanja optužnice došlo je do obrata u odnosu na istragu te su zainteresirani izjavili da ih kazneni progon više ne zanima uz tvrdnju da se nakon sastanka nisu osjećali ugroženo i prestrašeno nego samo zabrinuto zbog čega je sud odlučio osloboditi Mamića.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter