Zbog reprezentacije promijenjen termin susreta između Hajduka i Varaždina

Foto: Jamie Hare
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Tijekom dana pojavila se informacija da će se susret 11. kola HT Prve lige između Hajduka i Varaždina, koji se trebao igrati u nedjelju 6. listopada na Poljudu, zbog lošeg stanja travnjaka biti odgođen (ili će se zamijeniti domaćinstvo) kako bi isti bio u savršenom stanju za kvalifikacijsku utakmicu za odlazak na EURO između Hrvatske i Mađarske.

Dosta je nejasnoća izazvala ova informacija, pogotovo kada se uzme u obzir činjenica da na Poljudskom travnjaku već nekoliko tjedana nije bilo nikakvih aktivnosti, treninga ni utakmica, čak je i drugoligaški susret Hajduka II odgođen kako bi travnjak ‘ozdravio’.

Potvrdu da će do promjene termina utakmice 11. kola između Hajduka i Varaždina ipak doći potvrdio je varaždinski prvoligaš, koji je na službenom Facebook profilu objavio da će “odlukom povjerenika za natjecanje utakmica biti odigrana u subotu u 15:00 na stadionu Poljud. Razlog je osiguravanje organizatorima više vremena za sanaciju terena za utakmicu reprezentacije 10. listopada.”


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email