Zbog kršenja mjera o fizičkom distanciranju nakratko prekinuto finale danskog kupa

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Finalna utakmica danskog kupa u kojem su u Esbjergu snage odmjerili Aalborg i Sonderjyske prekinuta je na 14 minuta jer navijači Aalborga nisu poštovali odredbu o fizičkom distanciranju od najmanje jednog metra.

Utakmica je stopirana nešto prije pola sata igra, a kako usprkos zamolbama predstavnika kluba i službenih osoba navijači nisu održavali distancu sudac Daugbjerg Burchardt je odlučio da se njih pedesetak izbaci sa stadiona.

Oba kluba su za finale koje je odigrano na Blue Water Areni dobila po 725 ulaznica, a navijači su bili obvezni da se na stadionu pridržavaju epidemioloških odredbi.

Kup je zahvaljujući dvostrukom strijelcu Jacobsenu osvojio Sonderjyske (0:2) kojem je to prvi trofej u povijesti kluba. Aalborgu nije pomogla ni činjenica da je od 65. minute igrao s igračem više nakon što je drugi žuti karton dobio Eseken.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter