Zbog koronavirusa odgođena utakmica Osijeka i Lokomotive, pozitivni slučajevi zabilježeni i kod Rijeke

Pixabay
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Nakon što je Lokomotiva potvrdila da su dva njena nogometaša zaražena koronavirusom dok ih petorica imaju simptome bolesti došlo je do odgode današnje utakmice 8. kola HT Prve lige u kojoj je klub s Kajzerice od 17:05 trebao gostovati na Gradskom vrtu kod Osijeka.

– “Kako bi se izbjeglo daljnje moguće širenje zaraze i na sve ostale sudionike utakmice Osijek- Lokomotiva, neophodno je istu odgoditi dok nadležni epidemiolog ne donese rješenje o daljnjem postupanju i dok se ne napravi dodatno testiranje cijele momčadi i utvrdi stvarno stanje. Prema odredbama Pravilnika o nogometnim natjecanjima i Propozicija natjecanja, odgođene utakmice moraju se odigrati u prvom mogućem slobodnom terminu, o čemu će se odluka donijeti naknadno.“, rekao je povjerenik za natjecanje Prve HNL Josip Brezni.

Ranije objavljeno:

Novi slučajevi koronavirusa zabilježeni su u hrvatskom nogometu. Lokomotiva je službeno potvrdila da su dva nogometaša bila pozitivna na testiranju koje je provedeno danas zbog čega im je nadležna epidemiološka služba odredila mjeru stroge samoizolacije dok se još uvijek čeka odluka vezano za mjere samoizolacije za bliske kontakte zaraženih. Nogometaši Lokomotive bi danas u sklopu 8. kola HT Prve lige od 17:05 trebali gostovati u Gradskom vrtu kod Osijeka.

Koronavirus je zabilježen i na Rujevici, a pozitivna su dva igrača Rijeke. Momčad Simona Rožmana je u jučerašnjem dvoboju 8. kola HT Prve lige na domaćem terenu slavila protiv Varaždina dok je u četvrtak očekuje utakmica 1. kola grupne faze Europske lige u kojem dočekuju Real Sociedad.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter