Zatvorena sjeverna tribina Poljuda

Poljud
Foto: hajduk.hr
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Disciplinski sudac HT Prve HNL Alan Klakočer izrekao je sankcije za prekršaje u 23. kolu HT Prve lige. U priopćenju je naveo:

Zbog paljenja pirotehničkih naprava, neprimjerenog skandiranja i isticanja transparenta s neprihvatljivim sadržajem među pripadnicima navijačke skupine Torcida na gostujućoj tribini na utakmici Inter Zaprešić-Hajduk čime su opetovano napravljeni prekršaji iz članka 67. i 88. DP HNS-a, HNK Hajduk je kažnjen odigravanjem jedne utakmice bez gledatelja na sjevernoj tribini Gradskog stadiona Poljud i novčanom kaznom u iznosu od 50.000 kuna. NK Inter-Zaprešić kao organizator utakmice kažnjen je novčanim iznosom od 5.000 kuna.

GNK Dinamo kažnjen je iznosom od 15.000 kuna zbog zapaljenih devet baklji od strane pripadnika navijačke skupine BBB na utakmici Lokomotiva-Dinamo dok NK Lokomotiva kao organizator mora platiti kaznu od 7.000 kuna.

Bruno Goda, igrač NK Slaven Belupo zbog isključenja na utakmici Osijek-Slaven Belupo (dvije opomene) kažnjen je s jednom utakmicom zabrane igranja i 3.000 kuna.

I dalje je u proceduri disciplinski postupak protiv HNK Hajduk zbog prijava službenih osoba s utakmice 22. kola HT Prve lige Hajduk-Gorica.

Na utakmicama 16. kola Prve HNL-juniori i 17. kola Prve HNL-kadeti bilo je sedam isključenih igrača. Sa po tri utakmice zabrane igranja kažnjeni su juniori Kristijan Šoljić (Hr. dragovoljac) i Juraj Ljubić (Inter-Zaprešić), po dvije utakmice kazne dobili su junior Bruno Međimorec (Lokomotiva) i kadeti Liridon Malota (Inter-Zaprešić) i Duje Balov-Dražić (Solin) dok su s po jednom utakmicom kažnjeni kadeti Borna Kauzlarić (Zagreb) i Luka-Leon Kovač (Inter-Zaprešić).

NK Solin mora platiti novčanu kaznu u iznosu od 3.000 kuna zbog momčadskog prekršaja (čl. 54 DP HNS) na kadetskoj utakmici Inter Z.-Solin (7 žutih i 1 crveni karton).


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email