Zaprešićki Inter ostao bez trenera i financijskih investitora

Inter-Zaprešić
Foto: youtube
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Prema saznanjima Sportskih novosti zaprešićki Inter ostao je bez trenera prve momčadi Željka Petrovića, koji je za isti medij naveo da klub ‘napušta’ i nogometni agent Velibor Kvrgić, koji ga je i doveo na klupu prvoligaša.

Za Sportske novosti, sada već bivši trener Intera, je izjavio: “Na žalost, moj je posao u Interu završen. Nazvao me Kvrgić i rekao mi je da zbog neizvjesne situacije uzrokovane koronavirusom više nije u mogućnosti sa svojim partnerima investirati u klub. Moj je ugovor, inače, trajao do 30. svibnja, međutim rekli su mi kako nema potrebe da ostajem u Interu, budući da više neće financirati klub. A oni su me i doveli u Inter, rekli su mi da ne mogu ostvariti ono što su obećali, te da je ovaj sporazumni raskid najbolje rješenje u ovako teškoj situaciji”.

Podsjetimo, Petrović i društvo su u klub ušli početkom siječnja ove godine, nakon rastanka ‘Diva iz predgrađa’ sa Samirom Toplakom. Klub je vodio u sedam ligaških utakmica i u debiju upisao jedinu pobjedu (2-0 doma nad Istrom 1961), zatim i jedini remi (1-1 na gostovanju u Osijeku), a u preostalih pet utakmica sa svojom sada već bivšom momčadi upisao je pet poraza.

Financijski zaprešićki prvoligaš već duži period posluje na rubu održivosti, a prošlu su godinu okončali s ukupnim prihodima od 15 milijuna kuna, dok su rashodi kluba bili 20 milijuna kuna.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email