Zajedno za Dinamo: Nitko nas više ne može zaustaviti!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Građanska inicijativa “Zajedno za Dinamo” oglasila se povodom presude Visokog upravnog suda koji je odbio njihovu žalbu na registraciju odluka Skupštine GNK Dinama iz 2011. Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

Odluka Visokog upravnog suda u vezi Dinamove skupštine i njegovog statuta iz 2011., ili skorašnja odluka sportske inspekcije o demokraciji u Dinamu koja se još čeka, ili bilo koja odluka bilo kojeg političkog ili sudskog tijela ove države, ne mijenjaju niti će ikad promijeniti suštinu za koju su se članovi Dinama uvijek zalagali i zalagat će se. Temeljnu demokraciju, izbore a ne “ostajem u Dinamu koliko hoću”, neće na kraju moći zaobići niti jedno tijelo, koliko god to nemušto pokušavali.
Jer, to se očitovalo kroz stotine članova GNK Dinamo koji su do sada tražili, a u međuvremenu narasli na desetke tisuća dinamovaca koji diljem cijele Hrvatske i inozemstva otvoreno traže normalan i demokratski Dinamo. Taj se val navijača više ne da i ne može zaustaviti i pokazalo se da dinamovaca i te kako ima. Pozivamo sve da i dalje u tome ustraju – do posljednjeg čovjeka.

Građanska inicijativa “Zajedno za Dinamo”


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email