Zahović uručio Jurčiću otkaz!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Subotnji domaći poraz protiv Celja bio je koban za Krunoslava Jurčića, kojemu se vodstvo kluba zahvalilo za suradnju. Novi trener Maribora po svemu sudeći bit će Darko Milanič.

“Krunoslav Jurčić više nije trener NK Maribor,” objavila je službena stranica slovenskih serijskih prvaka, koji su u proljetni dio prvenstva krenuli sa šokantnim domaćim porazom protiv Celja, čime su zaostatak za vodećom Olimpijom povećali na šesti bodova, što je očito jako naljutilo sportskog direktora Zlatka Zahovića, koji vuče sve ključne poteze.

Hrvatski stručnjak je točno prije pola godine na klupi Maribora naslijedio Antu Šimundžu, koji je platio cijenu zbog ekspresnog ispada iz kvalifikacija za Ligu prvaka. Njegovu poziciju trebao bi preuzeti slovenski trener Darko Milanič, koji je već vodio Maribor od 2008-2013.

“NK Maribor zahvaljuje se Jurčiću za sve što je učinio u proteklih šest mjeseci. Brzo će biti poznato ime našeg novog trener. Prvi i jedini kandidat je Darko Milanič,” dodali su čelni ljudi Maribora.

Milanič je proteklog vikenda uživo pratio susret Olimpije i Kopera tako da će ukoliko preuzme Maribor biti spreman za derbi koji se igra u narednom kolu.

Simon Maljevac

Pročitajte još:

>> Jurčićev Maribor potonuo pod pritiskom


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email