ZA SVA VRIMENA: Točno godinu dana od početka projekta i videa kojeg morate ponovno pogledati!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Na današnji dan prije točno godinu dana, izabrana generacija navijača Hajduka ‘narušila’ je svakodnevnicu na splitskom FESB-u stvarajući jedan od emotivnijih i najgledanijih navijačkih video uradaka još od proslave 100 godina Kluba. Malo je navijača koji su ostali ravnodušni na sliku s FESB-a i početka ključnog projekta  otkup dionica  naziva ‘Za sva vrimena’.

Iza emocije na videu krije se ideja Hajduka, Kluba u vlasništvu svojih navijača, običnih ljudi koji neizmjerno vole svoj Klub i koji vjeruju kako mi sami možemo i hoćemo vratit Hajduk gdje mu je mjesto.

Tog 13.06.2017. oko 500 navijača spontano je na kraju prezentacije novog projekta otkupa dionica počelo pjevati neslužbenu navijačku himnu zadnjih godina – pjesmu Zbog jedne ljubavi.

Nakon prezentacije, njih preko 200 odmah se uključilo u projekt ‘Za sva vremena’, kako mjesečnim donacijama putem trajnog naloga, tako i putem jednokratne godišnje uplate.

Tada započeti projekt ‘Za sva vrimena’ trajnog je karaktera i još uvijek je u tijeku. Ova izabrana generacija ima priliku učiniti Hajduk klubom u vlasništvu navijača, neraskidivo povezanog s onim što ga i čini posebnim – svojim navijačima, odnosno članovima.

Postati član izabrane generacije može se uključenjem u projekt ‘Za sva vrimena!’ i donacijom simboličnog mjesečnog (27-150 kn) ili godišnjeg (324-1.800 kn) iznosa putem stranice www.nashajduk.hr .

Ovako je to izgledalo na početku projekta prije točno godinu dana:


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter