Vulić: “Vratiti se doma nakon dugo vremena je čast” (VIDEO)

Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Na Poljudu je održana konferencija za medija na kojoj je predstavljen novi trener Zoran Vulić koji će tako po peti puta sjesti na klupu Hajduka. Ugovor je potpisan na dvije godine, a pomoćnici će mu biti Mladen Pralija i Mario Carević, trener vratara ostaje Tihomir Bulat, a još uvijek je otvoreno pitanje kondicijskih trenera.

>> Zoran Vulić peti put na klupi Hajduka

56-godišnji Vulić će prvi trening s momčadi imati danas u 18 sati, a prethodno će se sastati s Tonijem Golemom koji je bio pomoćnik bivšeg trenera Željka Kopića. Prva utakmica ga očekuje u subotu od 19 sati kada će Bili u sklopu 7. kola HT Prve lige dočekati Rudeš. Novom treneru su dobrodošlicu poželjeli predsjednik Jasmin Huljaj i sportski direktor Saša Bjelanović. Predsjednik Huljaj se ovom prilikom dotaknuo i razlaza s Kopićem kao i pregovora s Tudorom.

Pogledajte konferenciju:

 


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter