Vulić: “Na nespretan način sam otvorio neka pitanja”

Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Nakon što je udruga Naš Hajduk kao suvlasnik kluba zatražila pojašnjenje izjava trenera Zorana Vulića uoči susreta s Goricom, a u kojima je naslutio da određeni igrači nisu mogli igrati usprkos tome što su od liječnika dobili zeleno svijetlo putem službene stranice kluba oglasio se strateg Bilih.

>> Naš Hajduk: “Nema opravdanja za nonšalantan i neodgovoran odnos prema svetom dresu na bilo kojoj razini”

Tom prilikom je izjavio:

Sve skupa je otišlo malo predaleko, a preuzimam i ja na sebe dio odgovornosti jer sam se uoči utakmice s Goricom izrazio na možda i pomalo nespretan način što je otvorilo neka pitanja. Činjenica je da sam uoči puta u Zagreb od klupske liječničke službe dobio potvrdu da su određeni igrači zdravi, ne uzimajući pri tom subjektivni dojam boli koji se može pojaviti kod svakog igrača a što se liječničkim pregledom ne može utvrditi. Žao mi je što se sve to dogodilo, ali to je sada za nama, razgovarali smo, razmišljamo sada svi o dvoboju s Interom koji nam stiže u subotu u goste.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter