Vukušić i službeno raskinuo s Pescarom, Strinić nezadovoljan statusom u Napoliju

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Nakon što smo jučer najavili tu mogućnost na službenim stranicama Pescare stigla je i potvrda da je došlo do sporazumnog raskida ugovora između talijanskog kluba i Ante Vukušića.

Ruže ne cvjetaju još jednom bivšem igraču Hajduka u Italiji, radi se o Ivanu Striniću koji je član Napolija. Nakon što u prvih devet kola ove sezone nije skupio ni minutu, na Siciliju je stigao njegov menadžer Tonći Martić kako bi porazgovarao sa sportskim direktorom Cristianom Giuntolijem, objavio je Radio CRC. Strinić je član Napolija postao u siječnju ove godine nakon što mu je istekao ugovor s ukrajinskim Dniprom. U drugom dijelu prošle sezone imao je pristojnu minutažu, ali odlaskom Rafe Beniteza i zbog problema s ozljedom radi kojih je propustio veći dio priprema izgubio je status u klubu.

Martić je predstavnicima Napolija prenio Strinićevo nezadovoljstvo te je najavio mogućnost njegovog odlaska u siječnju iduće godine ukoliko se predstojećih tjedana stanje po tom pitanju ne popravi.

Pročitajte još:

->->-> Vukušić napušta Pescaru?


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email