VIDEO: Matjaž Kek “Veseli nas što smo u situaciji da možemo igrati ovakvu utakmicu”

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Nakon Zorana Mamića derbi susret 32. kola MAXtv Prve lige između Rijeke i Dinama koji se sutra s početkom u 20 sati igra na Rujevici najavio je i Matjaž Kek.

>> Zoran Mamić: “Jako sam razočaran izjavama iz Rijeke”

– Veseli nas da smo se doveli u situaciju da možemo igrati ovakvu utakmicu u pravom nogometnom ambijentu protiv ekipe koja je favorit prvenstva, koja to dokazuje svojom kvalitetom. Dinamo je veliki izazov da dokažemo sebi, klubu i navijačima da zaslužujemo mjesto koje imamo u hrvatskom nogometu. Neka nas vodi veliko zajedništvo i velika želja. Vidim da i igrači jedva čekaju utakmicu – rekao je Matjaž Kek.

Trener Riječana ne može računati na Josipa Brezovca koji ima žute kartone, a iako su Samardžić i Gavranović trenirali po posebnom programu trebali bi biti spremni za derbi.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter