Večeras poznata imena novih članova Nadzornog odbora HNK Hajduk Split

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Drugi krug izbora za novi saziv Nadzornog odbora HNK Hajduk započeo je u ponoć, a članovi biraju između 11 kandidata koji su u prvom krugu imali najveći broj glasova.

– Već tijekom noći glasalo je 10% više ljudi nego u prošlom krugu, pa se nadamo da će se taj trend nastaviti i tijekom dana, rekao je član upravnog odbora udruge Naš Hajduk Miro Živković.

Svi koji su se registrirali za glasanje sedam kandidata mogu odabrati do 20:00 sati elektronskim putem, a Odjel za članstvo otvoren je do 19:00 sati i za one koji se nisu registrirali.

– Većina članova koristi mogućnost glasanja iz udobnosti svoga doma i posebno smo ponosni na ovu novinu koja je omogućila članovima lakši pristup izborima što se posebno odnosi na članove izvan Splita, objasnio je Živković dodajući kako cijeli proces teče bez ikakvih poteškoća kao i u prvome krugu.

Rezultati izbora bit će objavljeni na konferenciji za medije u 21:00 sat. – objavili su iz udruge Naš Hajduk.Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter