Vatreni u siječnju na turniru u Kini

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Hrvatska nogometna reprezentacija će od 10. do 15. siječnja 2017. godine gostovati u Kini gdje će u pokrajini Guangxi sudjelovati na prvom China Cupu koji organizira Wanda Group.

Uz domaćina te Vatrene sudionici turnira će još biti Island i Čile. Polufinalni dvoboji će biti određeni ždrijebom, a potom će se pobjednici 15. siječnja susresti u finalu, a poraženi u borbi za treće mjesto.

“Brojni poznati nogometaši i treneri proslavili su Hrvatsku diljem svijeta, pa tako uživamo visok ugled i u Kini. Veselimo se ovom turniru i prilici da promoviramo naš nogomet u zemlji poput Kine te se nadam da će China Cup otvoriti još više prigoda da naši igrači i treneri odigraju ulogu u razvoju kineskog nogometa”, rekao je predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Davor Šuker.

“Veselimo se pokazati snagu i šarm južnoameričkog nogometa kineskim navijačima. Želimo osvojiti prvi China Cup i tako pokazati zašto je naša reprezentacija aktualni pobjednik Copa Americe”, izjavio je Arturo Salah, predsjednik Čileanskog nogometnog saveza, čija reprezentacija drži sjajno šesto mjesto na Fifinoj ljestvici.

“Vjerujem da će biti zanimljivo pokazati nogomet naše male zemlje u najmnogoljudnijoj zemlji svijeta. Veselimo se sudjelovati na prvom China Cupu kako bi Kinezi mogli saznati više o Islandu i našem nogometu”, dodao je Geir Thorsteinsson, predsjednik Islandskog nogometnog saveza.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter