Varteks poražen od Jalžabeta u utakmici punoj preokreta (VIDEO)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

U susretu 22. kola Međužupanijske lige Čakovec-Varaždin Varteks je na igralištu u Jalkovecu poražen rezultatom 3-4 od Jalžebeta.

Poveli su gosti pogotkom Darija Sakača u 11. minuti susreta.

Deset minuta poslije izjednačenje Varteksu donosi Tomislav Medved.

Samo deset minuta poslije novo vodstvo gostima pogotkom iz kaznenog udarca donosi Nenad Hanc. U drugom poluvremenu bolje izdanje Varteks kapitalizira dvama pogocima te stiže do preokreta. Prvo je 57. minuti Dominik Broz donio izjednačenje, da bi svojim drugim pogotkom na utakmici, 18. prenstvenim u ovoj sezoni – 3-2 vodstvo Varteksu donio Tomislav Medved.

Pred kraj susreta veliku dekoncentraciju Varteksove obrane koriste gosti te pogocima Nikole Pompera u 83., i Hanca u 87. minuti stižu do potpunog preokreta i vrijedne pobjede.

Jalžabet je ovom pobjedom nakon nekompletiranog 22. kola stigao do 21 osvojenog boda, te nastavlja borbu za ostanak, dok je Varteks porazom ostao na 44 osvojena boda, deset manje od prvoplasiranog Poleta i jednim više od treće momčadi lige NK Nedelišća.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email