Varteks i Hajduk produžili poslovno-sportsku suradnju

Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Uoči utakmice Hajduk – Inter Zaprešić na Poljudu je održan sastanak na kojem je potpisano produženje poslovno-sportske suradnje između HNK Hajduk i NK Varteks – izvijestio je klub s Poljuda.

U ime Hajduka na sastanku i potpisivanju suradnje prisustvovali su predsjednik Uprave Marin Brbić, sportski direktor Saša Bjelanović, voditelj Akademije HNK Hajduk “Luka Kaliterna” Boro Primorac i njegov zamjenik Andro Fistonić, a delegaciju NK Varteks predstavljali su potpredsjednik kluba Nikolaj Popović, sportski direktor Leon Kukec i voditelj Škole nogometa Želimir Orehovec. 

Potpisom poslovno-sportske suradnje napravljen je i plan zajedničkih aktivnosti do kraja aktualne sezone te je također utvrđen model suradnje koji se najviše odnosi na područje edukacije i primjene načela rada Akademije HNK Hajduk “Luka Kaliterna”  u Školi nogometa NK Varteks – zaključuje se u objavi splitskog kluba.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email