Uspješni pregovori: Kastrati igrač Dinama, ostaje u Lokomotivi do kraja sezone

Foto: GNK Dinamo
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Konačno su okončani pregovori Dinama i Lokomotive, kluba iz Maksimira te igrača i njegovih zastupnika oko transfera Lirima Kastratija.

Dvadesetjednogodišnji Kosovar s prvakom države je potpisao petogodišnji ugovor, a do kraja aktualne sezone ostat će u Lokomotivi, baš kao i kapetan mu Fran Karačić, koji je za Dinamo potpisao početkom ovog mjeseca.

Kastrati je karijeru započeo u Shkendiji iz koje je u Lokomotivu stigao u kolovozu 2017. godine, kada je i potpisao do danas važeći ugovor. Ukupno je za ‘Lokose’ do sada nastupio u 74 utakmice u svim natjecanjima te pri tom postigao 18 pogodaka, od čega osam u aktualnoj sezoni.

S Lokomotivom je Kastrati imao ugovor do konca lipnja 2023. godine, a odštetni iznos koji je Dinamo uplatio njegovom klubu nije poznat.

Pri potpisu ugovora s Dinamom igrač je za službenu klupsku web stranicu izjavio: “Otkako sam došao u Hrvatsku, nadao sam se da ću jednog dana završiti u Dinamu. Sada mi se želja ispunila. Želim se zahvaliti svima koji su sudjelovali u ovome i koji su mi omogućili da budem član najveće nogometne institucije na ovim prostorima”.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter