Uskoro se objavljuju rezultati peticije “Za naš Dinamo”

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Uskoro bi se javnosti trebali predstaviti rezultati peticije za uvođenjem demokracije u Dinamu po principu “1 član = 1 glas”, koju su krajem svibnja pokrenuli četvorica kapetana zagrebačkog Dinama (Bišćan, Šokota, Šimić i Marić) ujedinjeni u inicijativu “Za naš Dinamo”.

Pozvali su sve volontere koji su skupljali potpise da se jave na mail (zanasdinamo@gmail.com) oko dogovora za primopredaju listi, te su pozvali one koji žele potpisati da to naprave što prije mdash; bilo potpisom peticije, bilo onmdash;line nazanasdinamo.com.hr.

Javnost, okupljena oko inicijativa navijača Dinama za demokracijom u klubu, s nestrpljenjem očekuje rezultate peticije. Nakon više od tri mjeseca prikupljanja očekuju se značajan broj potpisnika ove akcije koje su, osim navijača, podržali i mnogi poznati sportaši mdash; od proslavljenog vaterpolista Dubravka Šimenca, rukometaša Patrika Ćavara, te Roberta Prosinečkog, do Nuna Gomesa i Paola Maldinija.

BI


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter