U tijeku šesti kamp HUNS-a za profesionalne nogometaše bez ugovora

Foto: HUNS (arhiva)
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Hrvatska udruga “Nogometni sindikat” i ove je godine, šesti put zaredom, organizirala kamp za profesionalne nogometaše bez ugovora koji se održava pod pokroviteljstvom FIFPro-a. Kamp se od 19. do 29. lipnja odvija na stadionu NK Kustošija, a pravo sudjelovanja imaju redovni članovi udruge.

Za sve polaznike je osigurana oprema za treniranje i prehrana, a za igrače koji dolaze iz udaljenijih mjesta i smještaj u hotelu Westin Zagreb. Ove godine je u suradnji s Mentalnim treningom polaznicima omogućena i psihološka priprema s ciljem da se više pažnje posveti i mentalnom aspektu izvedbe sportaša.

Na kampu sudjeluje 20 nogometaša: Dino Kluk, Darijan Žarkov, David Arap, Luka Milas, Karlo Darojković, Marko Muhar, Mateo Panadić, Fabjan Tomić, Patrick Cetina, Ivan Ljubičić, Mate Gale, Marin Agatić, Matej Jazvić, Hrvoje Čubić, Duje Mrdeša, Ivor Weitzer, Filip Petanjek, Pero Pejić, Ivan Bubalo i Luka Perić.

Stručni stožer čine glavni trener Ivica Landeka, pomoćnici Alen Šušnić i Ante Bašić, trener vratara Igor Štrok, kondicijski treneri/fizioterapeuti Domagoj Penava i Marko Kikić te team menadžeri Marija Bartolić i Sandro Šoronda.

Ekipu HUNS-a očekuju i dvije prijateljske utakmice s prvoligaškim klubovima, u subotu 23. lipnja s aktualnim prvakom 2. HNL Goricom, a u srijedu 27. lipnja s Rudešom.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter