U subotu glasanje za NO u Odjelu za članstvo, za online glasanje skoro 6000 prijavljenih

Grafika: Naš Hajduk
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ukupno 5.677 osoba se registriralo za online glasanje u predstojećem prvom krugu izbora za nove članove Nadzornog odbora Hajduka, koji će biti održan 24. studenog. Kako zbog proteka kontinuiranog članstva neki od registriranih imaju viševrijedne glasove, radi se u konačnici o 9.657 glasova koji će biti raspodijeljeni u prvom krugu izbora.

Treba napomenuti kako se ovdje radi isključivo o glasačima koji su se registrirali za online glasanje, jer će članovi moći na sam dan izbora od 8 do 19 sati doći u Odjel za članstvo, registrirati se i glasati za kandidate po svom izboru. U 19 sati se zatvara pristup biračkim mjestima u Odjelu za članstvo, a online glasanje će biti moguće do 20 sati. Online registrirani glasači će moći svoj glas dati već u ponoć u noći s petka na subotu, čime se izlazi u susret članovima koji nisu u istoj vremenskoj zoni s Hrvatskom. – izvijestili su iz udruge Naš Hajduk.

Pročitajte još:

>> Intervjui s kandidatima za Nadzorni odbor HNK Hajduk Split


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter