U Čakovcu se održava međunarodni turnir za djevojčice “Volim nogomet”

Foto: Pixabay (ilustracija)
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

U organizaciji Nogometne škole Međimurje-Čakovec ŠRC Mladost će u subotu 16. lipnja biti domaćin prvog međunarodnog tunira za djevojčice “Volim nogomet” koji se organizira s ciljem promocije i popularizacije ženskog nogometa.

Na turniru će sudjelovati ekipe iz Hrvatske, Slovačke, Mađarske, Slovenije i Bosne i Hercegovine, a odigravat će se u dvije kategorije. U15 u kojoj mogu nastupati djevojčice rođene 2003. i 2004. godine te U13 kategoriji koja obuhvaća curice rođene 2005. i 2006. godine.

U U15 kategoriji su se prijavili sljedeći klubovi: domaćin NŠ Međimurje-Čakovec, ŽNK Donat Zadar, ŽNK Pregrada, ŽNK Pomurje Beltinci (Slovenija), ŽNK Osijek, ŽNK Olimpija Ljubljana, ŽNK 4 Rijeke Karlovac, ŽNK Rijeka, ŽNK Koprivnica, Spartak Trnava, ZTE (Mađarska), NK Varaždin dok su sudionici u U13 kategoriji: NŠ Međimurje-Čakovec,  ŽNK Donat Zadar, ŽNK Pregrada, ŽNK Pomurje Beltinci (Slovenija), ŽNK Osijek, ŽNK Maribor, ŽFK Banja Luka, ŽNK Rijeka, ŽNK Koprivnica.

Raspored turnira:

Grafika: NŠ Međimurje-Čakovec


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email