Trinaestogodišnja djevojčica svu ušteđevinu dala za ime u parku Za sva vrimena kraj Poljuda!

Foto: Naš Hajduk
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Između važnih utakmica Hajduka, maksimirskog derbija s Dinamom i nadolazećeg Jadranskog derbija s Rijekom na Poljudu, Odjel za članstvo posjetila je 13-godišnja djevojčica Emili iz Tučepi.

Stigla je u pratnji oca, a motiv dolaska bio je uplata 7.500 kuna i upis svog imena i prezimena u Park Hajdukovih navijača koji će ove zime biti svečano otvoren.

Posebno je zanimljivo to što je Emili za mjesto u Parku dala svu ušteđevinu.

“Članica sam Hajduka, i ja i cijela moja obitelj smo u DPH Tučepi. Vjerujem u ovaj projekt, u ovaj klub, i htjela bih da se kroz otkup dionica i sudjelovanjem u projektu ‘Za sva vrimena’ postigne to da o Hajduku odlučuju isključivo oni koji ga najviše vole, a to smo mi – njegovi navijači”, poručila je Emili.

Skupa s njom zasad je preko 200, što osoba što navijačkih podružnica, osiguralo svoje mjesto u Parku i na samom otvaranju bit će prisutne pločice s njihovim imenima.

Ako i vi želite biti među njima, a još niste stigli do potrebnog iznosa od 7.500 kuna – postoji rješenje. Od sada možete karticom uplatiti cijeli iznos te dogovoriti dinamiku otplate. Za sva dodatna pitanja obratite se u Odjel za članstvo ili na WhatsApp/Viber broj 099/666-4569 i tamo ćete dobiti sve potrebne informacije o “ubrzanom postupku”.

Naš Hajduk


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter