Tri kategorije u Dugavama love posljednji vlak za Šalatu

Foto: Futsal Dinamo
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Od petka do nedjelje na terenima OŠ Dugave igra se sedmi turnir u sklopu ovogodišnjeg natjecanja Trofej Dinamo. TD Dugave posljednji su „kvalifikacijski“ turnir na kojem sve tri kategorije love posljednji vlak za plasman na završnicu na Šalati koja će se 6. i 7. rujna odigrati na kultnom zagrebačkom stadionu, na kojem će završni događaj manifestacije biti subotnja utakmica između Futsal Dinama i Milana.

Turnir u Dugavama su jučer otvorili veterani kod kojih su plasman na Šalatu ostvarile ekipe CB Mellis Ožujsko Azzuro i slavonsko-brodski Peugeot AutoExpert. Ostalih 10 ekipa seniorskog dijela turnira borit će se za preostale dvije pozicije na Šalati.

Žene će svoj turnir u Dugavama odigrati u subotu, nastup na Šalati osigurale su djevojke iz NK Dinamo Osekovo i Zagreba 041, a na turniru u Dugavama očekuje nas borba za preostale dvije pozicije u koju su se uključile i obje finalistice Prvenstva Hrvatske u futsalu za žene.

Seniori svoj turnir igraju u subotu i nedjelju, poznato je svih šest putnika na Šalatu, a od tih šest ekipa, njih pet će igrati turnir u Dugavama. No, s obzirom na to da prvo i drugo mjesto u „regularnom“ dijelu sezone donosi plasman u polufinale na Šalati, a ekipe rangirane od 3. do 6. mjesta igraju četvrtfinale, očekuje se beskompromisna borba za te prve dvije pozicije u ukupnom poretku. Najbolju startnu poziciju u ovom trenutku imaju ekipe Dječji nogomet i Poliklinika Ribnjak Autoškola Klindić.

Turnir u Dugavama ima i humanitarnu notu, igra se na sjećanje na prerano preminulog Damira Marijana Mirčeta te će se na završni dan, u nedjelju, puštati lampioni njemu u spomen, a sav prihod od prodaje lampiona bit će doniran njegovoj obitelji.

Raspored za subotu i nedjelju:
Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter