Torcida Visoka osigurala ime u tematskom parku

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Nešto više od godinu dana nakon velike svečanosti na splitskoj Rivi, kada je svim navijačima, predstavnicima medija i javnosti predstavljen projekt “Za sva vrimena”, Torcida Visoka je odlučila obilježiti na poseban način.

Naime, odlučili su biti sljedeća grupa koja je donacijom osigurala svoje ime u tematskom parku, gdje će svi donatori koji uplate 7.500 ili više kuna biti zabilježeni za sva vremena.

Torcida Visoka čak je odlučila da ne donira najmanji mogući iznos, već su se s 8.150 kuna ubilježili tamo gdje je mjesto svakome tko želi ostaviti svoj pečat na projekt stvaranja navijačkog i članskog Hajduka. Na najbolji način su tako obilježili godinu dana od službenog početka projekta “Za sva vrimena”.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter