Torcida u vječnost upisala Špacu i Čabu

Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

TKako je i najavljeno uoči utakmice s Lokomotivom, Torcida je sredstva skupljena u donatorske kutije na sjeveru namijenila za upis legendarnog trenera Stanka Poklepovića Špace u tematski park koji će biti izgrađen na Poljudu kao kruna projekta otkupa dionica „Za sva vrimena“.

Dio počasti velikanu bila je i fantastična koreografija koju su Špaci posvetili uz njegovu poznatu izjavu o Hajdukovoj neuništivosti. Navijači su se odazvali pozivu te je za njegovo ime u parku skupljeno 18103 kune, a taj iznos Torcida je donirala za otkup dionica.

Uz Špacu, ovom prilikom, pripadnici Torcide uplatili su i 5590 kuna koliko je bilo potrebno do iznosa od 7500 kuna kako bi u vječnosti uz Hajduk stajalo i ime Pave Grubišića Čabe.

–    Oba ova imena predstavljaju simbole Hajduka, ali ovim putem pozivamo sve pripadnike Torcide i navijače Hajduka da i svojim imenima i sudjelovanjem podrže projekt otkupa dionica, da se uključe što prije, rekli su nam iz kluba navijača Torcida.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter