Torcida: Ili ste s nama ili protiv nas

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Povodom jučerašnje akcije u kojoj su pripadnici Torcide otišli u Metković i porukama i performansom poslali poruku MOST-u objavili su danas na svojim Facebook stranicama i priopćenje koje prenosimo u cijelosti:

Jučerašnji performans je simbolično održan u Metkoviću, mjestu iz kojega je krenula treća politička opcija u državi. Podsjetili smo na njihovo predizborno obećanje o rješavanju stanja u Hrvatskom nogometu za koje vjerujemo da oni mogu ispuniti ako postoji istinska volja. Simbolična utakmica djece je odigrana ispred 150 pripadnika Torcide, kako bi pokazali kako izgleda onaj istinski sport u kojemu se dvije ekipe pošteno bore za pobjedu na terenu. Pitamo se jesu li zahtjevi za ravnopravnost, poštenje i transparentnost toliko nerealni?

Mi se nećemo predati niti ćemo odustati od naše borbe. Blizu smo kraja čišćenja taloga koji se u Hajduku nakupljao 20-ak godina, a borba za pravedni omjer snaga u hrvatskom nogometu je tek počela. Kao i do sada, opet ćemo izaći kao pobjednici. Jedino pitanje u cijeloj priči je tko će nam se pridružiti, a tko će stajati na suprotnoj strani i braniti mafiju koja koristi hrvatski nogomet kao osobni bankomat.

TORCIDA SPLIT

Pročitajte više:
>> FOTO/VIDEO: Torcida u Metkoviću poslala poruku MOST-u


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter