Toni Modrić i Šime Veršić novi kondicijski treneri Hajduka

Toni Modrić / Foto: Karabukspor
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Hajduk sutra u 18 sati s prozivkom i treningom na glavnom terenu Poljuda počinje s pripremama za novu sezonu. Stožer Željko Kopića će tom prilikom doživjeti i neke promjene. Kao što je prethodno najavio Tomislav Gabelić novosti će biti u dijelu pomoćnika zaduženima za kondicijsku pripremu.

Klub je još zimus nakon samo nekoliko mjeseci probnog perioda napustio Luigi Febbrari koji je došao kao zamjena za Marija Tomljanovića dok je Jakov Previšić uzeo neplaćeni odmor da bi sudjelovao u pripremama rukometne reprezentacije gluhonijemih osoba koja ovog ljeta sudjeluje na Svjetskom prvenstvu u Brazilu, a Ivi Katušiću ugovor istječe koncem lipnja.

Nova imena su Toni Modrić i Šime Veršić. 30-godišnji Modrić je do sada posao kondicijskog trenera obavljao u RNK Splitu u periodu od 2014. do 2016. godine, a potom je bio pomoćnik Igora Tudora u Karabuksporu i Galatasarayu. Veršić je također u spomenutom periodu radio u RNK Splitu, a potom je bio i kondicijski trener u KK Split. Uključen je i u rad Sveučilišnog sportskog saveza i Studentskog centra Split.

Foto: Luka Mladinić

Uz navedene u Kopićevu stožeru se nalaze i pomoćnici Zlatko Bašić i Toni Golem te trener vratara Tihomir Bulat.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter