Tomislav Duka dvije godine u dresu Hajduka

Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Vratar Tomislav Duka potpisao je s Hajdukom ugovor na dvije godine. Dolazi iz aktualnog rumunjskog prvaka CFR Cluja u kojem je u proteklih godinu dana upisao samo jedan nastup u kupu, a prema informacijama koje je objavio Dalmatinski portal Bili su za njega platili odštetu od 100.000 eura.

25-godišnjak je do 2007. godine bio u omladinskoj školi Hajduka, a potom prelazi u RNK Splitu gdje je pod vodstvom sadašnjeg trenera vratara kluba s Poljuda Tihomira Bulata i doživio profesionalnu afirmaciju. U karijeri je branio i u Kamen Ivanbegovini, Zagori i Imotskom gdje je bio na posudbama.

Nakon potpisa ugovora je izjavio:

Naravno da mi je čast i zadovoljstvo da kao dijete ovog grada odjenem dres voljenog Kluba. Dolazak u Hajduk bio mi je velika želja koja mi se napokon i ostvarila. Dat ću sve od sebe da ispunim očekivanja Kluba i navijača. S nestrpljenjem iščekujem prve treninge i utakmice…

Pročitajte još:

>> Prijelazni rok – Ljeto 2018.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter