Tin Jedvaj posuđen Augsburgu

Foto: Augsburg
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Hrvatski reprezentativac Tin Jedvaj će iduću godinu dana provesti u Augsburgu gdje je pristigao na posudbu iz Bayer Leverkusena.

Jedvaj je u Bundesligu pristigao u ljeto 2014. godine iz Rome, prvo na posudbu, a potom su Apotekari otkupili njegov ugovor za sedam milijuna eura.

U proteklom periodu je za Bayer odigrao 101 utakmicu u kojima je postigao pet golova i tri asistencije. Za Vatrene je dosad upisao 20 nastupa u kojima je postigao dva gola.

Nakon dolaska u novi klub Jedvaj je izjavio:

Doživljavam Augsburg kao klub u kojem se igrači mogu jako dobro razvijati. Čelnici kluba pokazali su snažan interes za mene zbog čega imam dobar osjećaj te se radujem nositi dres Augsburga kojem ću pomoći ostvariti zacrtane ciljeve”

Jedvaj je profesionalnu karijeru počeo u Dinamu kojeg je napustio nakon samo 13 nastupa potpisavši za Romu u ljeto 2013. godine za odštetu od pet milijuna eura.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter