Tarik Filipović se družio s igračima Dinama nakon što su pogledali njegovu predstavu

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Igrači Futsal Dinama dobro su se zabavili u srijedu navečer u sklopu “Dinamovog članskog tjedna” pogledavši predstavu Tarika Filipovića “Ćiro” u kazalištu Kerempuha.

Dogodovštine slavnog trenera u performansu legendarnog glumca nasmijali su ne samo igrače, već i sve prisutne članove kluba, a Tarik, inače i sam član Futsal Dinama, je sjajnom improvizacijom u predstavu ubacio i sam Futsal Dinamo spominjajući atmosferu na njihovim utakmicama, te srčanost i borbenost samih igrača na terenu.

Poslije predstave upriličeno je druženje igrača i glumca prilikom kojeg je Tariku darovana posebna Dinamova kravata, a Tarik im je objasnio kako su sve dogodovštine i anegdote u predstavi zaista iz Ćirinog života.

Na druženju je pao dogovor o uzvratnom posjetu Tarika i ostalih glumaca iz Kerempuha na prvoj ovosezonskoj utakmici Futsal Dinama u petak, 5. listopada u 20h u Domu sportova protiv Broda 031.

Dinamov članski tjedan nastavlja se danas turnirom svih članova u SC Fair Play u Jazbini 150.

Futsal Dinamo


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email