Svjetski juniorski rekorder član Hajduka

Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Četiri dana nakon što ga je uoči velikog derbija pozdravio krcati Poljud, Franko Grgić posjetio je Hajdukov Odjel za članstvo gdje je, kako sam kaže, ostvario želju i učlanio se u voljeni klub.

– Strastveni sam navijač. Ranije sam redovno išao na utakmice, a sad zbog brojnih obveza ne stignem gledati Hajduk u onolikoj mjeri koliko bih to htio, kazao je Franko.

Osim što ga je pozdravilo 30 000 navijača, Franko je imao čast primiti Hajdukov dres od voditelja Akademije „Luka Kaliterna” Bore Primorca.

– Sretan sam što su mi rezultati priuštili taj neopisiv osjećaj. Izlazak na Poljud pred tolikim brojem navijača je poseban, a  pogled s terena, u onakvoj atmosferi je jedinstven, dodao je.

Ovaj 16-godišnji Splićanin krajem kolovoza je osvojio naslove svjetskog juniorskog prvaka na 800 i 1500 metara slobodnim stilom, a koliko su njegovi rezultati bili impresivni najbolje govore podaci da bi u seniorskoj konkurenciji na proteklih nekoliko Olimpijskih igara redovito završavao među TOP 5.

S Frankovim učlanjenjem, Hajduk je još jedan korak bliže brojci od 30.000 članova za 2019. godinu, a učlaniti se može dolaskom u Odjel za članstvo ili putem web stranice Hajduka.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email