SVI NA BALUN: Započele prijave za 3. Malonogometni turnir na Mertojaku za igrače od 22 godine!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Počele su prijave za malonogometni turnir na Mertojaku koji je organiziran za kategoriju ’98. godište i mlađe, odnosno sve igrače do 22 godine. Ovaj turnir pravo je osvježenje za splitski, ali i dalmatinski mali nogomet te su mlađi igrači ovaj dugoočekivani turnir napokon dočekali. Za ‘Malonogometni turnir Mertojak’ ovo je treća godina da se održava, a s obzirom na to da su prošle godine premašena sva očekivanja, kako organizacijski, tako i natjecateljski, ovogodišnje izdanje turnira je podignuto na još višu razinu. Ove godine očekuje nas mnogo bolji, veći i jači turnir, puno veće nagrade, ali i ono najvažnije – puno bolja fešta na završnom danu turnira!

Prošle godine turnir je protekao u fair play ozračju, uz odličnu atmosferu, zanimljive i neizvjesne malonogometne poslastice te zajedničko druženje i feštu. Turnir je okupio 16 jakih ekipa iz mnogih splitskih kvartova, ali i iz Solina, Kaštela, Podstrane, Stobreča, Dugog Rata, Žrnovnice, Makarske, Trogira, Trilja i drugih mjesta. Osvajač naslova je bila ekipa Klobuk Travel koja je i ove godine najavila dolazak te opet slovi za jednog od glavnih favorita.

Izvlačenje skupina održat će se 1. kolovoza u SC Mačak na Mertojaku, a početak turnira je najavljen za nedjelju, 9. kolovoza. Sve utakmice će se igrati u večernjim satima kako bi se igrače zaštitilo od visokih temperatura. Prema rasporedu turnira svaki dan će biti odigrane 4 utakmice, a povodom blagdana Velike Gospe utakmice se neće održavati 15. i 16. kolovoza. U nedjelju 23. kolovoza održat će se završnica turnira kad će se saznati ime koje ekipe će biti zapisano na prijelazni pehar turnira kao osvajač njegovog trećeg izdanja. Završni dan turnira bit će odigrane i revijalne utakmice kako bi se upotpunio sportski program, a bit će organizirana i velika fešta za sve gledatelje i sudionike turnira!

Pozivamo sve one koji vole igrati mali nogomet da se prijave na treće izdanje našeg turnira. Ovaj turnir je izvrsna prilika za mlađe igrače da pokažu svoj potencijal jer ovakav turnir ne postoji nigdje već svuda prevladavaju seniorski turniri. Očekuje vas odličan sportski program, zanimljive utakmice, vrhunske nagrade te mnogo zabave. Prijavite se i vi! Prijavna kvota će ove godine biti ograničena na 24 ekipe (umjesto 16) pa stoga očekujemo mnogo bolji, jači i zanimljiviji turnir. Prijave traju do 18. srpnja, a mnoge ekipe se već javljaju pa bolje požurite! Ovim putem se također zahvaljujemo i brojnim sponzorima, donatorima i partnerima koji će nam ući u susret te pružiti pomoć u organizaciji turnira unatoč teškoj situaciji u ovoj krizi koja dolazi! – poručuju organizatori.

Za više informacija o turniru posjetite Facebook stranicu ‘Malonogometni turnir Mertojak‘ ili Instagram stranicu ‘malonogometni_turnir_mertojak‘, a prijavit se možete porukom na stranice ili pozivom na brojeve 099 316 8822 (Ivan) i 097 774 3298 (Teo).


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter