Sve je spremno za završnicu malonogometnog Socca PH: Organizatori najavili pravi spektakl na Žitnjaku

Foto: Vedran Tolić // www.facebook.com/VedranTolicPhotography
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

U Nogometom centru Zlatna Lopta na zagrebačkom Žitnjaku vrše se posljednje pripreme za dugo očekivanu završnicu Socca prvenstva Hrvatske u malom nogometu. Subota, 4. srpnja datum je kada ćemo saznati tko će među 12 momčadi odnijeti titulu najbolje malonogometne ekipe u Hrvatskoj.

Među ovogodišnjom žestokom konkurencijom našla se i momčad CB Sloboda iz Varaždina, koja ne skriva svoje ambicije.

”Imamo sastav koji je respektabilan i mislim da možemo dobro konkurirati ostalim momčadima. Naša očekivanja od ovog natjecanja su velika, ali poštujemo svakog protivnika. Ciljamo na finale, nama je Liga prvaka prioritet. Znamo da na završnicu dolazi i legenda HNL-a Bojan Vručina. On na iskustvo može jako dobro odigrati i sigurno je da će ”podići” svoju ekipu. No, naša momčad se bazira na mladosti, brzini i snazi. Mislim da je sada naše vrijeme”, samouvjereno je rekao Karlo Čolja, voditelj varaždinske CB Slobode.

Organizatori završnice Prvenstva Hrvatske ne skrivaju zadovoljstvo ovogodišnjom kvalitetom momčadi te najavljuju spektakularne utakmice.

”Jako smo sretni što i u ova teška vremena na završnicu dolazi 12 ekipa iz 11 gradova. Kao organizatorima, velika nam je čast što ćemo ugostiti najbolje hrvatske amaterske malonogometaše i što ćemo drugu godinu za redom dobiti najbolju amatersku malonogometnu momčad u Hrvatskoj koja će zaraditi plasman na ISF-ovu Ligu prvaka”, kazao je Vedran Prga, predsjednik Organizacijskog odbora Socca PH u malom nogometu te izrazio žaljenje što će se ove godine natjecanje održati bez prisustva gledatelja:

”Jako nam je žao što neće biti publike, ali pobrinuli smo se da svi mogu pratiti prijenos putem livestreama na adresi www.malinogomet.hr, a završnicu natjecanja putem malih ekrana u programu HNTV-a. Vjerujem kako ćemo natjecateljima pružiti pravi spektakl i da će, bez obzira na plasman, zadovoljni otići s ovog natjecanja”, rekao je za kraj Prga.

Prošle godine održano je premijerno Prvenstvo Hrvatske, a prvaci su bili igrači sastava AP Blažević MNK Sasina iz Zagreba.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter