Za sva vrimena: NK Varteks donirao 7.500 kn za ime u tematskom parku!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Postoje sportska prijateljstva koja nadrastu taj epitet “sportska”.  To se sad već može kazati za odnos Hajduka i Našeg Hajduka s jedne te NK Varteks s druge strane.  Varaždinci su tako odlučili i uplatili 7.500 kuna za mjesto u tematskom parku kod stadiona Hajduka.  Naš Hajduk tako sad s ponosom može reći da će to mjesto krasiti i ime NK Varteksa, uz sve ostale donatore projekta “Za sva vrimena”.

Možda nije zgorega podsjetiti kako je Naš Hajduk uplatio Varteksu 1.911 kuna prilikom njihove donatorske akcije, a HNK Hajduk je u siječnju organizirao prijateljski susret s Varaždincima  tijekom kojeg je prikupljeno oko 40.000 kn za njihov klub.  Stoga se može kazati da će se suradnja dva tima koja odbijaju biti dio močvarne infrastrukture,  kao i njihovih navijača,  nastaviti.

Nije tajna kako se dio članova Hajduka učlanilo u NK Varteks kao podršku prijateljskom klubu, a članarina u NK Varteks iznosi 150 kn godišnje (Online pristupnica).

Potez NK Varteks može biti putokaz i navijačima Hajduka da se čim prije uključe u otkup dionica i projekt ˝Za sva vrimena˝ kako bi Klub ostao u rukama onih kojima je najviše stalo – njegovih navijača.

Više o projektu na stranicama www.nashajduk.hr .


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email