Strukanu derbi u Maksimiru, a Joviću u Gradskom vrtu

Foto: Luka Mladinić
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Određene su službene osobe za 24. kolo Hrvatski Telekom Prve lige u kojem će snage odmjeriti vodeće momčadi na ljestvici.

Derbi u Maksimiru u kojem Dinamo u subotu od 17:30 dočekuje Rijeku pripao je Duji Strukanu iz Splita kojem će asistirati Goran Perica (Šibenik), Hrvoje Radić (Split) i Dario Kulušić (Šibenik) dok će za video tehnologiju biti zaduženi Mario Zebec (Cestica) i Borut Križarić (Čakovec). Delegat dvoboja je Dražen Posavec iz Maruševca, a kontrolor suđenja Ante Vučemilović-Šimunović iz Osijeka dok će ispred Saveza za sigurnost brinuti Miroslav Marković.

Istog dana od 15 sati u Gradskom vrtu počinje sraz Osijeka i Hajduka kojeg će suditi Fran Jović iz Zagreba zajedno s Ivicom Modrićem (Zagreb), Lukom Pušićem (Zagreb) i Ivanom Županom (Bjelovar) dok su VAR i AVAR suci Ivan Vučković i Igor Krmar iz Zagreba. Delegat utakmice je Ivan Smokrović iz Rijeka, a kontrolor suđenja njegov sugrađanin Domagoj Vučkov. Marko Svilić je ispred HNS-a imenovan kao časnik za sigurnost ovog derbija.

Kolo u četvrtak od 16:30 sati na stadionu Ivan Laljak-Ivić otvaraju Inter-Zaprešić i Lokomotiva te suci Damir Batinić (Osijek), Marjan Tomas (Osijek), Sanja Rođak-Karšić (Podravske Sesvete) i Zdenko Lovrić (Đakovo), kao i za VAR zaduženi Marin Vidulin (Kanfanar) i Robi Kezele (Rijeka). Delegat susreta je Damir Bogdanović iz Vinkovaca, a suce će nadgledati Bruno Marić iz Daruvara.

Dvostruki program u petak otvaraju Slaven Belupo i Varaždin od 17 sati, a za taj dvoboj su delegirani Marko Matoc (Zaprešić), Jerko Crnčić (Vrbovec), Nikola Kečkiš (Virovitica) i Tomislav Bionda (Zaprešić) dok će za video tehnologiju kao i dan ranije biti zaduženi Marin Vidulin iz Kanfanara i Robi Kezele iz Rijeke. Delegat utakmice je Zlatko Stanković iz Zagreba, a kontrolor suđenja Tomislav Šetka iz Đakova.

U petak nas od 19 sati očekuje i dvoboj Gorice te Istre 1961 koji je pripao Tihomiru Pejinu iz Donjeg Miholjca, a pomagat će mu Kruno Šarić (Županja), Marko Stolnik (Varaždin) i Andrej Burilo (Osijek). Za video tehnologiju za određeni Dario Bel (Osijek) i Tomislav Petrović (Valpovo) dok su delegat i kontrolor suđenja Ante Podnar (Gospić) i Draženko Kovačić (Križevci).

Službene osobe za 24. kolo HT Prve lige:


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter