Stručnjaci o suvlasničkoj ulozi Našeg Hajduka

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

U srijedu, 24. travnja s početkom u 17:00 sati Naš Hajduk organizira javnu diskusiju pod nazivom “Izazovi suvlasničke uloge Našeg Hajduka” koja će se održati u Sveučilišnoj knjižnici u Splitu.

– Za nas je ovo iznimno važan događaj, ne samo zbog teme već i zbog članova koji će imati priliku upoznati se sa tematikom, a imat će priliku i iznijeti svoja razmišljanja. Također, ovo je izvrsna prilika da s vrhunskim stručnjacima razgovaramo o pitanjima koja nas i Hajduk očekuju u budućnosti, rekao je član Upravnog odbora Našeg Hajduka Ante Krnić.

Prijave za događaj još uvijek su otvorene, a osim predstavnika udruge Luke Domikulića i Ante Krnića, sudjelovat će prof.dr.sc. Želimir Dulčić, prof.dr.sc Neven Šerić, Zvonimir Akrap mr.sc i Stjepan Laća mr.sc.

Prof. dr. sc. Želimir Dulčić, redoviti je profesor u trajnom Zvanju na Katedri za menadžment, Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Splitu. Rođen je 2. rujna 1953. godine u Splitu, magistrirao je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, a doktorirao na Ekonomskom fakultetu u Splitu u području organizacije i menadžmenta. U okviru posebnih programa znanstvenog usavršavanja boravio je u Italiji, SAD-u i Velikoj Britaniji. Objavio je 2 autorske knjige, 13 poglavlja u knjizi i 1 udžbenik, preko 90 znanstvenih radova te više od 50 stručnih radova.

Prof. dr. sc. Neven Šerić, redoviti je profesor marketinga na Ekonomskom fakultetu u Splitu gdje je i 1988. godine diplomirao. Bio je najbolji student svoje generacije, a dobio je i rektorovu nagradu za   izvanredne   rezultate   tijekom   studija. Magistrirao je 2002. godine   na   znanstvenom poslijediplomskom  studiju  Financije   i   osiguranje, a doktorat je obranio 2005. godine. Iza njega je 30 godina radnog iskustva u međunarodnom poslovanju, na rukovodećim pozicijama. Autor je 8 znanstvenih knjiga, 10  stručno  popularnih knjiga,  a izdao je i 8 poglavlja  u  znanstvenim  knjigama, tri recenzirane nastavne skripte, sedamdesetak znanstvenih i tristotinjak stručnih objavljenih radova.

Zvonimir Akrap magistar je ekonomije, a trenutno je zaposlen na poziciji člana Uprave OTP banke Hrvatska gdje je zadužen za poslovanje s gospodarstvom i financijskim tržištima.

Stjepan Laća radi kao vanjski suradnik na katedri za računovodstvo Ekonomskog fakulteta u Splita i voditelj je sektora za upravljanje rizikom Imex banke.

Prijaviti se možete na mail javnadiskusija@nashajduk.hr. U mailu navedite ime, prezime i broj članske iskaznice.

Naš Hajduk


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email