Split Tommy u finalu, Futsal Dinamo i Novo Vrijeme igraju majstoricu

Foto: Futsal Dinamo (arhiva)
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Završene su i druge polufinalne utakmice 1. HMNL. Split Tommy se plasirao u finale, a tamo će čekati pobjednika iz „majstorice“ između Futsal Dinama i Novog Vremena koja se igra u utorak u Zagrebu.

Novo Vrijeme uzvratilo je Futsal Dinamu sa stilom. Dominacijom i visokom pobjedom od čak 4:0 uzvratili su Plavima za poraz u prvoj utakmici i time su izborili treću, odlučujuću utakmicu. Futsal Dinamo će u utorak u „Dvojci“ ugostiti Makarane u najvećem futsal spektaklu sezone. Strijelci za domaće bili su Dudu, Vedran Matošević (autogol), Igor Osredkar i Duje Bajrušević.

S druge strane, u Šibeniku smo gledali pravi triler. Crnica je dvaput vodila protiv favoriziranog Tommyja. Vuković je pogodio za domaćina, a Alen Marić za goste što nas je uvelo u produžetke. U njima je Josip Radić ponovno doveo Crnicu u vodstvo, pri čemu je Luka Perić zaradio crveni karton. Ipak, u 45. minuti utakmice Josip Suton je izjednačio rezultat, da bi Maro Đuraš u 49. definitivno prelomio utakmicu.

Ovime se nastavlja uzbudljiva završnica futsal sezone koja dolazi samom kraju. Split Tommy je u lovu na 7. titulu, dok su Futsal Dinamo i Novo Vrijeme u lovu na prvi naslov prvaka Hrvatske.

Futsal Dinamo


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email