Španjolsko prvenstvo nastavlja se 11. lipnja, utakmice će se igrati svaki dan idućih mjesec dana

Izvor: Pixabay
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Nogomet se i službeno ponovno može igrati u Španjolskoj. Odlukom Nacionalnog sportskog vijeća odobren je nastavak sportskih natjecanja u državi od 8. lipnja.

U svojoj objavi spomenuto tijelo vlasti također je javnosti priopćilo odluku tamošnjeg nogometnog saveza i La Lige o odigravanju preostalih prvoligaških i drugoligaških utakmica do 19. srpnja.

Elitno nogometno natjecanje u Španjolskoj tako će se nastaviti 11. lipnja seviljskim derbijem u kojem će domaćin Sevilla dočekati Betis, a od tog trenutka pa do spomenutog datuma kada je planirano okončanje prvenstva utakmice će se igrati svaki dan.

La Liga je zbog pandemije koronavirusa prekinuta nakon 27. odigranih kola te je do okončanja sezone klubovima preostalo odigrati još jedanaest kola. Španjolsko ministrastvo zdravstva naglasilo je da će se utakmice igrati bez gledatelja, uz propisane mjere prevencije širenja zaraze.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter