SLUŽBENO: Nicolas Velez se vraća u Indiju

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Napadač Nicolas Velez je kao što smo i pisali sporazumno raskinuo ugovor s Hajdukom i karijeru će nastaviti u Indiji u klubu NorthEast United u kojem je igrao i prošle godine. Velez je ovu vijest potvrdio na svom facebook profilu na kojem je napisao:

– “Ponekad se u životu dogode tužne stvari koje su izvan naše kontrole, nešto takvo se dogodilo prošle godine kada smo bili blizu play-offa… No nogomet je čudesna i prekrasna igra koja nas nikad ne prestaje iznenađivati. Vrlo sam sretan što sam ponovno postao član obitelji NorthEast Uniteda.

Cijenim činjenicu što je klub otvorio svoja vrata za mene, tako da mogu ponovno igrati u čudesnoj indijskoj Super League. Veliko hvala Johnu Abrahamu koji je to omogućio, glavnom treneru, direktoru nogometa i svim djelatnicima što vjeruju u moje sposobnosti i što su omogućili moj povratak u NorthEast United.

Iskrena hvala i za sve vas navijače.

Uvijek sam čitao vaše poruke. Volim kako me podržavate i dirnut sam s vašim željama da me ponovno gledate u momčadi. Vrlo sam sretan da se vraćam u mjesto gdje sam se uvijek osjećao kao kod kuće i nadam se da vas sve možemo razveseliti ove sezone.

Puno hvala svima još jednom… Puno ljubavi i vidimo se uskoro u Guwahatiju.”

U Hajduk je pristigao u siječnju, ali je zbog probelma s ozljedama odigrao samo 5 utakmica u kojima je upisao jednu asistenciju.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email