Službeno: Karlo Letica karijeru nastavlja u Club Bruggeu

Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Dosadašnji vratar Hajduka Karlo Letica karijeru nastavlja u belgijskom prvaku, Club Bruggeu. Potvrdio je to belgijski klub na svojoj službenoj stranici.

Mladi Hajdukov vratar za Hajduk je upisao debi u prvenstvenoj utakmici protiv Slaven Belupa ove sezone, a prvo mjesto na vratima ‘bijelih’ izborio je partijom protiv Rijeke na Rujevici. U sezoni koja je za nama upisao je ukupno 19 nastupa u prvenstvu te 3 u Kupu.

Njegov novi klub bit će Club Brugge, koji je ove sezone opet osvojio titulu prvaka u Belgiji. Tamo će surađivati s hrvatskim strategom Ivanom Lekom, a suigrač će mu biti Ivan Tomečak.

Visina odšete koju je Club Brugge platio još nije poznata, a belgijski klub već je duže vrijeme bio na listi zainteresiranih igrača za mladog vratara.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter