Skupština Našeg Hajduka održat će se 10. srpnja

Foto: Maja Prgomet (arhiv)
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Uoči skupštine dioničara Hajduka koja će se u kino dvorani stadiona Poljud održati u nedjelju, 19. srpnja, zakazana je i redovita skupština udruge Naš Hajduk koja je vlasnik 24,53% dionica kluba. Članovi će se okupiti u petak, 10. srpnja, na tradicionalnoj lokaciji Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu.

Uz izvještaj o radu udruge za 2019. godinu, prezentaciju financijskog izvještaja za isto razdoblje te izbora revizora udruge predviđeno je i razrješenje jednog člana i imenovanje novog člana Upravnog odbora. Aktualnom sazivu Upravnog odbora kojeg čine predsjednik Toni Baletić, tajnik Luka Domikulić i članovi Ante Krnić, Željko Mamić i Miro Živković mandat od četiri godine je započeo u listopadu 2018. godine.

Članovi udruge prijavu za skupštinu trebaju poslati do ponedjeljka 6. srpnja 2020. god. do 23:59h na e-mail adresu skupstina@nashajduk.hr. U prijavi trebaju navesti svoje ime i prezime te broj članske iskaznice. Zainteresirani za materijale za skupštinu iste mogu zatražiti putem iste e-mail adrese do utorka 7. srpnja 2020. god. u 23:59h.

Pročitajte još:

>> Nakon kritika Našeg Hajduka uprava Hajduka odustala od prezentacije Strateškog dokumenta


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter