Skandalozan penal pomogao bečkoj Austriji da osigura play-off EL (VIDEO)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Nakon što je prvi dvoboj između bečke Austrije i ciparskog AEL-a, odigran u Beču, završio 0-0, današnji uzvrat u Limassolu obilježio je nevjerojatan previd sudačke postave iz Kazahstana. Pri rezultatu 0-0, u 26. minuti igrač Austrije Felipe Pires sjurio se ka kaznenom prostoru, da bi ga oko 3 metra izvan kaznenog prostora srušio Airosa, branič ciparske momčadi.

Osim crvenog kartona za Airosu, na što se nitko ne može buniti, sudac je pokazao i na kazneni udarac za Austriju, nakon čega je uslijedio višeminutni prosvjed šokiranih domaćina. U 33. minuti, 11-erac je, konačno, uspješno izveden. U 60. minuti AEL izjednačuje preko Aldaira, da bi prolaz Bečana ovjerio Pires u 90. minuti. Iako bi prošli i bez tog pogotka, to svejedno neće isprati mrlju koju su nad njihov trijumf bacili kazahstanski suci.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter